Vi som arbetar här


Anita Rostén
Anita  är VD och har varit med sedan starten, har utbildning och lång erfarenhet inom äventyrspedagogik, gruppdynamik och upplevelsebaserad inlärning. Hon är även välmeriterad inom klättring, både som elitklättrare, landslagstränare och auktoriserad instruktör, samt att hon utbildar och examinerar inom Svenska klätterförbundet.


Jan Ahrens
Tillsammans med Anita är Jan Ahrens delägare i företaget och ansvarig för bygg. Janne har lång erfarenhet inom snickeri, turism och friluftsliv och är även delägare till hotell och restauranger i Edsåsdalen, Åre. När Janne inte bygger på en ny aktivitet så klättrar han. Är det vinter så hittar man honom på isen eller i skidspåren.


Robbin Åberg
Robbin arbetar med bygg och som guide på våra höghöjdsbanor och övriga aktiviteter. Han har en bakgrund som elektriker och på fritiden klättrar han så mycket han hinner.


Alla instruktörer
Tillsammans med oss har vi ett tiotal härliga instruktörer som gillar att vistas utomhus med andra. Alla är utbildade inom ledarskap, säkerhet och äventyrspedagogik och ser till att din upplevelse hos oss blir något utöver det vanliga. Många av våra besökare öser lovord över vår personal, vilket vi självklart är väldigt stolta över!