Hyr lägerplats för fest eller övernattning


Söker du en lokal för en minnesvärd middag eller fest? Hyr någon av våra lägerplatser Skogslägret eller Sjölägret, eller den gemytliga Timmerkåtan. Vill du ha en komplett vildmarksupplevelse kan du också boka någon av lägerplatserna för övernattning.

Vill ni ha en smakupplevelse utöver det vanliga så kan du boka mat från vår kock, allt lagat över öppen eld.


Sjölägret 

Sjölägret ligger vackert i sydöstra delen av Sandajsön. Där har vi ett tipitält som rymmer upp till ca 30 matgäster. Utanför finns en lång serveringsbänk där man kan duka upp mat och dryck, samt en rejäl grillplats som kan förses med grillgaller eller stekhäll, helt utifrån dina önskemål.

Vill ni övernatta så finns här plats för ca 25 gäster i tipitältet, det går också att komplettera med några extra mindre tält. Kort sagt, i Sjölägret får ni en magisk naturupplevelse som gästerna sent kommer att glömma!

Hyr du Sjölägret kan du även boka vår vedeldade bastu. Utanför bastun finns ytterligare en grillplats och ett långbord för 10-15 personer.Skogslägret

Vill ni ha kortare väg att gå så är Skogslägret ett perfekt alternativ. Den här lägerplatsen ligger nära vår entré vid Ältavägen och här finns två stora tipitält med plats för uppemot 80 gäster. Det finns en eldstad i vardera tält och en regäl grillplats utanför. I träden hänger facklor. Skogslägret har en  skön atmosfär som inbjuder till mingel och prat (och kanske dans!).


Timmerkåtan

Timmerkåtan är vår timrade stuga som ligger alldeles vid entrén till Äventyrsbanan. Här finns plats för ca 30 personer, kåtan är utrustad med wifi, projektor och whiteboard, samt en värmande brasa i mitten. Utanför stugan finns en grillplats och ett serveringsbord, samt sittplats för ca 15 personer om man föredrar att sitta ute.KONTAKTA OSS FÖR PRISER OCH TILLGÄNGLIGHET