Sagt om oss


Vi hade det fantastiskt bra hos er! Vi kände oss väldigt omhändertagna under teambuildingen, höghöjdsbanan och middagen. Vi har fått väldigt bra respons från våra anställda, de tyckte det var över förväntan. Vi hade framförallt väldigt roligt. Perfekt aktivitet för en kickoff!

Vi hade superkul!! Är så nöjda med hela dagen, banan var jätterolig och instruktören var grym! Vi älskade team-buildingen efter höghöjdsbanan med, och maten var så god!

Så supertack för en kanondag

Fina och utmanande banor. Jättebra instruktör, pedagogisk, hjälpsam och kunnig!

Vill bara tacka för den vackraste platsen och estetiska bastun på jorden, nu har ni smyckat den med fin belysning oxå.

Vi hade en toppen kväll, de kommer bli många nya gäster, de va såååå begaystrade

 

”Markbanan blev en väldigt positiv överraskning. Jag hade inte räknat med att det skulle bli så roligt och så krävande. Era bilder på hemsidan kan inte förklara vilken kul upplevelse det blir att försöka klara den utmaningen tillsammans.” /Spotify

Hej!
Ville bara tacka för en helt fantastisk eftermiddag/kväll igår. Vi var så otroligt nöjda med allt. Linus var superbra och maten helt otroligt god. Och ert ställe är magiskt. Vi kommer garanterat tillbaka och kommer sprida ordet om denna magiska plats.

Ett lite senkommet, men STORT tack för att vi med kort varsel kunde hyra Skogslägret till min 60-års fest 27 augusti! Det blev en underbar, magisk kväll. Ni hade gjort så fint i tältet, med ormbunkar, kottar och lyktor på borden! Det kunde inte varit bättre! Vi hade också sådan tur att Linda blev ledig och kunde laga maten, som var en riktig gourmetupplevelse. Vid midnatt hoade en uggla en bit in i skogen, alltmedan facklorna lyste i träden. Både vi och gästerna kände att det här var en alldeles speciell fest. Inte minst vill jag tacka dig för att du var så vänlig och hjälpsam i alla våra kontakter! Sådant betyder mycket.

Alla var helt lyckliga och glada över dagen, den var så otroligt rolig och givande. Stort tack till er och Linda för fantastiskt ordnat.

Tusen tack för i lördags.
Vi var ett trött men glatt gäng som fick hoppa på bussen mot stan efter en väldigt lyckad dag i skogen.
Maten från Linda överträffade alla våra förväntningar och hon och hennes team tog verkligen hand om oss.
Tack även till Jonas som stod redo när vi kom tillbaka törstiga efter eftermiddagens utmaningar.
Skogslägret var en utmärkt samlingsplats att utgå från.

Tack för en mycket lyckad teambuilding-aktivitet!

Jag fick mycket positivt feedback från deltagarna. Och vi hade så mycket tur med vädret…

Markbanan blev en väldigt positiv överraskning. Jag hade inte räknat med att det skulle bli så roligt och så krävande.

Det funkade grymt bra och var jättegott! En stor upplevelse för många att laga mat över öppen eld.

Främst vill jag tacka för en FANTASTISK dag i Sjölägret i onsdags. Vi blev färre än tänkt, men alla stornjöt. Och tog sig runt sjön för reflektionspromenader – vilket vildmarksläge ni har så nära stan! En upplevelse för livet med middagen som vi åt sittandes på klipporna och runt elden, och bastubadet efter för oss som stannade och sov över, en onsdagskväll…

Supermysig bastu med lägerelden intill.
Vi hade supertrevligt!

Allt är helt fantastiskt! Stort tack (hyrde bastun)

Det var toppen kul. Vi blev väldigt väl bemötta och trots mörkret fungerade allt väldigt bra. Också väldigt trevligt att vi under enkla former kunde stanna kvar en stund efteråt och grilla korv vid elden!! Stort tack!!

Vi är mycket nöjda med besöket hos er. Vi uppskatta även att instruktörerna var inlyssnande & vågade säga till våra ungdomar när de ibland inte lyssnade. Så vi kommer säkerligen boka in ett besök hos er nästa år igen. Tusen tack!

Det var väldigt kul! Är extremt höjdrädd men det kändes väldigt bra att jag vågade att göra den höga!

Det blev en superlyckad dag. Tack för ett grymt upplägg, tydliga instruktioner och trevliga ledare. Vi kommer gärna tillbaka 🙂

Alla var jättenöjda med aktiviteten. Otroligt vacker plats och Linda guidade oss igenom matlagningen på ett fantastiskt sätt. Inspirerande, roligt och välsmakande! Rekommenderar verkligen denna aktivitet som teambuilding för alla grupper.

10/10! Instruktören & kocken vi umgicks med under dagen var professionella och mycket kunniga. Gemensam matlagning vid sjölägret var över våra förväntningar. Mycket mysigt!

En väldigt rolig dag och jag uppskattar de förslag på förbättringspotential vår guide gav oss, istället för att bara heja på! Roligt, givande och utmanande!

Mycket trevlig instruktör som var engagerad hela kvällen!

Mycket bra genomgång av säkerheten och info om hur man tar sej fram på banan. Toppen kille (Håkan) som var lugn och sansad 🙂

Tack för en superhärlig upplevelse. Allt va toppen, aktiviteter, guider, kockar och mat!

Tack för en jättebra inspelning! 🙂

Vi hade en supertrevlig eftermiddag hos er, perfekt dos av adrenalin följd av en jättegod och mysig middag vid sjölägret när kvällsdimman la sig över Sandasjön!

Stort tack för den fina upplevelsen som ni ordnande för oss i onsdags! Hela personalen är mycket nöjda med aktiviteten och tycker att det genomgående var proffsig och trygg guidning.

Bra engagerad instruktör och bemötande. Bra flexibilitet när vi med kort varsel behövde ändra aktivitet.

Bra nivå på banan för en balanserad grupp. Mycket kunnig och proffsig instruktör.

Bra coach i Bella. Bra kvalitet på verksamheten proffsigt!
Vi hade teambuilding på marken. Jättebra och roligt på alla sätt och vis!
Allt var bra. Mycket nöjda!

Vi är väldigt nöjda, och kan inte komma på någon förbättring:)

Vår instruktör var duktig och bra! Vi hade jätteroligt! Det är vackert i skogen, trevligt område, rolig bana!

Kanonbra instruktör!
Hjälpte till lagom mycket, tydliga säkerhetsinstruktioner och hade koll men höll sig lite i bakgrunden.

En rolig aktivitet som gav ett härligt adrenalintillskott till vår möhippa!

Instruktören var jättetrevlig och var bra på att få med hela gruppen trots olika erfarenhet och rädsla/orädsla.

Främst ett eloge till instruktörerna som var så glada, entusiastiska, kunniga, hjälpsamma och flexibla i synnerhet när vi hamnade på fel plats och tiden började rinna iväg. De väntade in oss och hjälpte min sons vän som blev rädd på ett ställe.

Var första gången med min son. Det var över förväntan och instruktören var kanonbra och mycket pedagogisk. Vi hade en superupplevelse och vi kommer att prova igen och de andra banorna.

Banan i all ära, men utan instruktören hade det inte blivit en lika bra upplevelse. Han kom med tips, pepp, råd och stöttning, både till mig och min son. Rätt person på rätt plats!

Grymt kul! Allt var bra tyckte både stora som små, tack.

The sauna by the water was magic, super clean and cozy enough space for 15 people! Included changing…

Mycket bra guide! Tydlig, trevlig & gjorde en stor del av upplevelsen för oss alla! Nivån på banan var läskig men otroligt rolig på samma gång.

Allt var över förväntan. Grymt!

Vi är mycket nöjda med vårt besök! En grupp på 7 ungdomar på 12 år. Det enda vi hade kunnat tänka på är att ta med mer snacks då ungdomarna blev trötta av värmen och aktiviteten på höghöjdsbanan. Instruktörerna för både matlagningen och höghöjdsbanan var fantastiska i att både guida och peppa! Vi rekommenderar absolut Äventyrsbanan till andra.

Vi hade superkul och tyckte att instruktörerna var trevliga. Några tips på teknik innan vi körde igång hade uppskattats. Men i det stora hela var det toppen!

Ruben var en jättebra instruktör med stort tålamod för våra olika behov:-)

Redan rekommenderat er för alla!

Tack för en riktig kul upplevelse.  Väldigt bra, trevligt och professionellt bemötande.

Vi är otroligt imponerade av instruktörerna/vildmarkskocken och hur bra de var på att engagera och peppa barnen. Tack!
Trots dåligt väder så fick vi en toppen dag hos er. Det var både roligt och utmanade. Lunchen som lagades i skogslägret var fantastiskt god. Keep up the good work!

Tack för en fantastisk eftermiddag.
Vi fick hem ett gäng lyckliga ungdomar. Det kommer bli fler besök.

Fantastisk upplevelse för hela klassen! Den absolut bästa aktiviteten vi gjort med gruppen och det var uppskattat av alla. Jag rekommenderar start ett besök hos er. Alla var så glada, peppade och vill komma tillbaks snart!

Superbra service. Snabb respons, väl underhållen bastu, allt redo och förberett när man kommer dit. Rekommenderas varmt!!

Andra gången vi är här och vi älskar det!

En MYCKET bra upplevelse för oss! Det spöregnade, åskade, blixtrade så ni var snälla att låta oss vara i stugan innan vilket vi är väldigt tacksamma för.
Ledaren var superklass! så pedagogisk och mötte alla på sin nivå, peppade, stöttade och utmanade. Vi är så nöjda!!

Guiden Robbin var mycket pedagogisk och trygg. Han instruerade och peppade alla på ett mycket förtroendeingivande sätt uppe i höghöjdsbanan. Det var en jätterolig utmaning och upplevelse! Avslutningen med middag vid öppen eld var toppen. Mycket goda vildsvinspannbiffar och trevligt bemötande av kocken Linda! Vi är supernöjda! 🙂

Tycker ni är superbra, enkla att ha ett samarbete med er. Riktigt bra guider som tar sig an elever, vågar även utmana dem på högre höjder.
Supernöjd.

Vi hade så himla roligt! Det var utmanade då vi inte gjort detta innan, men det passade vår nivå perfekt tyckte vi. Alla 5 är sugna på att komma tillbaka!

Eleverna var supernöjda efter dagen. Det var roliga och nyttiga övningar på teamdelen. Banan och utrustningen var toppklass. Tålmodiga instruktörer. Grillplatsen var fantastisk mysig. Då vi nyttjade grillplatsen hade det varit önskvärt med en dunk vatten där, annars tipptopp. Jag hoppas verkligen vi kan komma tillbaka nästa år igen.
Fantastiskt bra och instruktören var superbra!!!

Toppenbra och trevlig instruktör. Aktiviteten var barnkalas på Sanda. Olika nivå och längd på deltagarna var en utmaning, men det hela flöt på jättebra. Är riktigt imponerad av hur instruktören löste det, eller lät deltagarna själva lösa det utan att ngn blev ledsen!

Vår grupp på jobbet besökte er en regnig eftermiddag och hade superkul! Vi var förberedda på vädret så det gjorde ingenting, särskilt inte då det var så mysigt ordnat med varm lokal med brasan i mitten och en vindtät tipi där vi käkade världens godaste mat! Bra upplägg att köra höghöjdsbanan först så kunde vi mysa efteråt med dricka och snacks. Mycket nöjd och kan tänka mig att arrangera detta igen!

Så himla trevlig upplevelse över förväntan! Och vår instruktör var både rolig, trevlig och pushade oss att våga utföra banan.

Äventyrsbanan var så rolig!! Det krävdes lite mer fysisk styrka än väntat och jag är glad att jag hade arbetshandskar på händerna! Vi var alla sjukt nöjda och glada och Bella och Leo var så proffsiga. Vi kände oss trygga, utmanade och hade väldigt roligt. 10/10 poäng till Bella som gav Tydliga instruktioner, hjälpte pedagogiskt och lugnt till när det behövdes och kändes engagerad och personlig hela tiden. Bastun och grillplatsen hade allt och lite till. Så vacker plats och perfekt för bastu, bad och grill året om. Vi kommer gärna tillbaka! Tack!

Ett fantastiskt koncept, utmanande roligt vackert, miljö mässigt som ligger i tiden,
Helt rätt, bör upplevas, rekommenderas varmt (höghöjdsbana Sanda)

Vill tacka för den vackraste, mest genomtänkta estetiska bastu o plats på jorden, för grill doningar
Vi har varit i ” himmelen” tack vi återkommer snart

Instruktören Jonas var jättebra, sympatisk och pedagogisk!

Jag och min man hyrde endast bastun, den var ren med alla bekvämligheter. Det var laddat med ved och grillkol och allt fanns tillhanda. En perfekt vak var dessutom uthuggen. Vi var helt saliga efter vår session, två trötta småbarnsföräldrar fick lite lugn och ro i naturen. Tack!

Superbra service och information och verkligen ett helt underbart ställe. Kommer gärna tillbaka 🙂

Hej! Stort tack för en fantastisk kväll hos er! Mysigare julfest är svårt att föreställa sig med alla lyktor och brasor bland höga granar under en mörk decemberhimmel. Alla var otroligt nöjda. Spännande utmaning i ziplinan, rolig tipsrunda med överlevnadstema, och helt fantastisk mat lagad på plats över eld. Vilken stämning! Underbart! Stort tack och på återseende!

Tusen tack för en väldigt fin eftermiddag. Mycket mysigt! God Jul!

Nu är vi tillbaka i vår trygga verkstad. :o)

Vill bara tacka från botten av våra hjärtan för en fantastisk förmiddag!

God jul och tack för denna gången

Det blev så mkt bättre än förväntat, Linda tog med oss på en super härlig resa genom skogen. Hon blev ett med gruppen vilket gjorde upplevelsen så mycket bättre! Vi hade kunnat hänga dygn med henne.
Maten hon hade med sig passadr oss handen i handsken. Avståndet på promenaden likaså.
Upplägget blev super!
Stort tack! /Therés och gänget på La Vecchia Signora

Stort tack för helt fantastisk service från början till slut. Allt var långt över våra högt ställda förväntningar. Flera hemma-arbetande vänner började nästan gråta av lycka av er fina bastu. Bokar gärna in nästa års födelsedag direkt.

Vi var supernöjda. Alla var dessutom jätteglada över att få göra något utomhus 🙂 Maten var över alla förväntningar. Vi kommer tipsa alla på vårt företag

Mycket bra upplevelse. Killarna älskade aktiviteten. Jonas gjorde ett fantastiskt jobb med att tala med 10-åringar på rätt sätt samtidigt som han fick dem att tänka på säkerheten på helt rätt sätt.

Skitbra instruktör Jonas! Och jättepedagogisk bana!! Tack!

Fantastiska instruktörer, tack! Vi tyckte det var en väldigt rolig dag. Det enda som saknades var lite mer sol och värme, men det får vi klaga om till någon annan 🙂 I övrigt mycket bra arrangerat och corona-anpassat. Stort tack!

Jag vill särskilt lyfta fram hur väl instruktören hanterade det när vår son fick panik i ett av hindren (extrahindret för ”pigga”). Lugnt och vänligt lyckades han nå fram till den panikslagna lilla killen och få honom att fokusera på rätt saker och ta sig vidare i banan.

Magiskt att komma ut i skogen. Höghöjdbanorna var kul och vi valde den mest extrema och den mest lätta för att ha alternativ som passade alla.

Sjölägret med levande facklor, lägereld, en spegelblank sjö, tältkåta med långbord, lyktor och renfällar var fantastiskt. Till middag serverades vi en utsökt älgchili och god dryck. Kvällen avslutades med bastu bad och övernattning.

Allt var perfekt!

Allt var verkligen superbra! Över förväntan, inget att anmärka.

Vi besökte er i fredags och vill bara säga att vi är såå nöjda, helt fantastisk upplevelse och alla var lyriska över upplevelsen! Tack för det & trevlig vecka!

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er.
Ni hade styrt upp allt jättebra och hade kunniga och duktiga instruktörer på plats!

Bra instruktörer, god mat och supertrevligt event trots regn och lite kyla. Men det förgyllde ni bra med tända facklor och en mysig brasa det stora tältet.

Vi var en stor grupp men instruktörerna hanterade det väldigt bra och var proffsiga och tydliga hela tiden.
Tack, vi kommer igen!

Vi var jättenöjda med dagen! Väldigt roligt och alldeles lagom utmaning tyckte vi alla.

TUSEN tack för årets härligaste dag! Vi har fått fantastisk respons på dagen och är så otroligt glada för hur fint och bra ni styrde upp!

Bra mottagande, instruktion, hjälp med utrustning samt genomgång av banan och säkerhet!

En väldigt bra teambuilding-aktivitet (markbanan) och det funkade bra att kombinera med långa ziplinan.

Jättebra helhetsintryck. Hela gruppen var supernöjda med aktiviteten! Jonas var bra instruktör!

Det var super bra, bra info inför besöket om hur en kunde komma dit och om hur du skötte allt på plats. Lätt att förstå allt och lätt att hitta dit. Vi tyckte det var skönt att vi fick vara där själva och lösa så mkt utan att personal behövde vara på plats, det blev så himla familjärt och avslappnat när det bara var vi i teamet på plats som fixade och bastade osv.

Har nog inga negativa synpunkter alls faktiskt, det var toppen och ni har valt en magisk plats för bastun, vi kände oss verkligen som nya människor när vi åkte därifrån, bara av upplevelsen att få ha varit där!

Vi kommer gärna tillbaka!

Tack för en fantastisk dag hos er!

Jätte duktig och trevlig instruktör. Vi är jätte nöjda och sugna på ett återbesök för att om möjligt klara alla banor.?

Vi hade en underbar kick-off med en trevlig och kompetent kock. Idel ros!

Vi är supernöjda med upplevelsen!! Vi skulle gärna göra om detta och kommer rekommendera fler att göra det.
Jättetrevligt bemötande!!

Väldigt rolig aktivitet, fantastisk kock och så fint med tältet, facklor, elden etc. Inga klagomål alls.

Mkt trevlig personal på plats och bra att ha att göra med vid bokning, ombokning osv
Lagom utmanande och kul bana samt en kunnig instruktör som också skapade en avslappnad och trevlig stämning i vår grupp av åtta trettonåriga tjejer och två vuxna.

Härlig dag utomhus med mycket trevligt bemötande! Maten var mycket god.
Alla överens om att detta var en höjdarkonferensdag!

Vår guide Daniel var fantastiskt bra, tydlig, pedagogisk och stort tålamod med ett gäng spralliga och frågvisa 10-åringar. Det här kommer vi att göra om!

Bella var helt grym med vår grupp bestående av 11-åringar. Tydlig med pondus, rolig och gullig!
Banan är superfin och var en perfekt utmaning för våra barn med kompisar. Tack så mycket!

Supertrevligt bemötande! Kommer gärna tillbaka.

Allt överträffade våra förväntningar. Att få lunchen serverad i skogen var magiskt, och sjöutsikten på middagen var super fin.

Långa länken var tuffare än vi hade förväntat oss. Tack för en härlig dag!

Superkul upplevelse, ganska hög nivå för oss som hade många barn med oss. Men bra att man kan ta sig runt på olika delar av banan, och hoppa av i förtid om det blir för svårt. Kul också att några lyckades ta sig runt hela banan.

Hela gänget som medverkade på plats hos er förra veckan är supernöjda med vår vistelse hos er! Aktiviteterna höll precis rätt nivå för oss, där syftet var att lära känna varandra närmare och markbanan blev helt rätt utgångsläge för oss efter konferensdelen. Sen blev Zipline en utmaning för oss alla, där vissa var höjdrädda och vissa var oroliga för andra saker – MEN ALLA DELTOG OCH KLARADE DET! Vi pratar fortfarande om det och var stöttande gentemot alla i gruppen 😀 Kvällsaktiviteterna med bastu, middag och övernattning var helt outstanding! Maten höll världsklass hela dagen och alla uppskattade momentet att få vara ”nära” och interagera med er superproffsiga och trevliga kock. Vi är jättenöjda och rekommenderar er gärna! TACK!

Vi hade roligt och tyckte om vår instruktör Malcolm. Vi uppskattade att han hade hand endast om vår grupp.

Vi är supernöjda, vi vågade olika mycket, eller lite, av banan men är ändå glada att vi valde just den. Superbra instruktör!

Bra pedagogiska instruktörer. Kändes tryggt.
Instruktörerna var mycket proffsiga. Gick igenom säkerheten tydligt. Visade var det gick och avbryta, om vi valde det. Under vistelsen fanns en ledare där som vi kunde få råd av när behov fanns. Fortsätt arbeta så här proffsigt.

Hela familjen, två vuxna och två barn 6 och 8 år, hade en jätterolig dag! Det överträffade våra förväntningar och det var en perfekt aktivitet som alla hade glädje av!

Tack för ett jättefint arrangemang. Våra spelare va supernöjda och sa efteråt att det här va det roligaste de har gjort med laget. Toppenbra ledare och perfekt nivå på svårighetsgrad.

Det var så roligt att verkligen få utmana sig själv. Man är inte så kaxig där uppe…

Vår guide var toppen, så trevlig och duktig. Jag och min man hade en jättekul upplevelse , och vi har rekommenderat er till alla vi känner , tack

Det var verkligen jättejättekul och både mycket svårare och läskigare än jag väntat mig, men på helt rätt sätt. Ser massa fram emot att pröva igen.

Vi var mycket nöjda, härligt bemötande sv instruktören!
Kommer rekommendera er.

Bra organisation. Mycket utmanande aktivitet som kändes super att ha klarat av.

Otroligt bra bemötande från instruktören. Pedagogiskt och väldigt peppande. Bra bana för den yngre deltagaren i sällskapet och gav definitivt mersmak för att gå mot de högre banorna. Kommer garanterat tillbaks. Tack!

Superkul och grymma instruktörer!

Ledaren var väldigt bra! Lugn och hade bra översikt över alla hela tiden och kom med många bra råd och tips inför de olika utmaningarna.

Jätte kul! Väldig bra, glad och tålmodig instruktör!

Säkerhetsgenomgången var mycket bra och pedagogisk. Instruktören hade ett lugn som smittade av sig och förklarade väldigt bra vad som skulle hända steg för steg. Vissa banor kan vi ha önskat mer tips på hur man kunde ta sig igenom banan av instruktören, dock klarade alla sig igenom alla banor! 🙂 Vi alla i gruppen var annars väldigt nöjda med upplevelsen och ser fram emot att besöka er igen!

Mycket kunnig och duktig instruktör. Bra arrangemang. Bra och fin utrustning.

Väldigt rolig utmaning och upplevelse. Trygg och professionell instruktör

Så bra på alla sätt och vis, 5-stjärnigt betyg från mig och familjen.

Hej!
Dagen i sin helhet var toppen! Vi togs emot av guiden Daniel som var jättebra på att ge den info vi behövde och få oss att känna oss säkra uppe bland träden.
Vi var i en grupp på 10 personer och vi tyckte att det gav mycket i själva äventyren att guiden låter en upptäcka banan själv,men att han finns alltid inom synhåll om man skulle behöva hjälp.
Har redan rekommenderat er för flera
av mina bekanta ???.
Tack!!
Mvh
Cecilia

Bra organisation. Mycket utmanande aktivitet som kändes super att ha klarat av.
Så fantastiska instruktörer, Bella och Eva.
Tydliga och gott säkerhetstänk. Vi är så nöjda!
Att ni var flexibla, då jag hade många barn med mig,
allt gick att lösa.

Bra instruktörer, lugna, tydliga och förtroendeingivande.

Super rolig aktivitet och väldigt ordnat och fint hos er , vi kommer tillbaka

Andra gången jag är hos er och är lika nöjd denna gång.
Instruktören var mycket hjälpsam och gjorde verkligen sitt bästa för att tillmötesgå oss/Annika Rubin

 

Bella var fantastisk! Superpedagogisk och otroligt snäll. Blir ett återbesök 🙂

/hela gänget från Hannas möhippa 27/6 (norrlänningarna)

Vilken fantastisk dag med rolig klättring och sen en fantastisk middag och bastu vid Sandasjön. Alla var enormt inponerade!
Mycket bra instruktör och bemötande (Eva). Vi hade superkul!

Hade en fantastisk vistelse hos er! ? alla var otroligt nöjda!

Väldigt bra uppstyrt och proffsigt. Barnen tyckte det var roligt och det blev både höghöjd och lugn i skogen. Matlagningen verkade fungera bra och alla var nöjda med maten. Tusen tack!
Positiv och peppig instruktör, en bana som gav en utmaning för samtliga i gruppen. 🙂
Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet
Det var väldigt trevligt att få prova på att laga mat i vildmarksmiljö. Det var härligt väder, grymma kollegor. Fint ordnat alltihopa.

Vill bara ge er ett stort tack för en fantastisk upplevelse! Alla i gruppen tyckte vår instruktör var helt underbar! Tacka henne för att hon förgyllde vår dag!

Vi hade en fantastisk dag hos er, är så nöjda. Superbra instruktör o h vildmarksliv som också lärde oss att tända eld, gick igenom allemansrätten etc. Vi uppskattade vattenkällan, en så mysig och rofylld plats där också barnen blev lugna och rofyllda. Vi hade en klassaktivitet med 6’or.
Tack för en mycket fin dag!

Tycker framförallt matlagningen tillsammans över eld var lärorik för barnen och något som jag verkligen skulle rekommendera alla skolor att göra på sina friluftsdagar som de inte längre har 🙁

Måste skriva och tacka för ett jättefint arrangemang i söndags för 8 tjejer? Instruktören Leo var sååå lugn och tydlig och peppade tjejerna så alla klarade banan??

Det blir fler besök där och de andra barnen ville också ha kalas där nästa gång.

Skolklassen tyckte att det fantastiskt rolig dag hos er. Super mysigt. (Denna klass, årskurs 6 hade bokat Långa Länken och TeamUnga med egen grillning lunch)

Super nöjd med er insats. Blev precis så bra som jag hoppats. Linda är förutom en mästerlig kock förstås också duktig på att möte mig som beställare och mina kunder. Att ha fokus på kundens kund är en riktigt bra egenskap.
Tack och på snart återseende. 🙂

Sthlms bäst belägna bastu. Snabb och enkel kontakt kring bokning och betalning. Keep up the good work!!

Vi hade en superbra dag hos er! Perfekt upplägg med blandning av konferens, vildmarksmat och höghöjdsbana. NI var flexibla och gav oss mkt frihet. Kommer rekommendera er till alla! Tack!

Tack för en härlig upplevelse! Så rolig aktivitet att göra med familjen och lyxigt att göra det med en egen proffsguide!

Hyrde bastun:
Bra och tydlig information i kontakten kring bokningen. Er bastu och all service runt den är fantastisk!

Vi är otroligt nöjda! Jonas som var vår guide skötte sig exemplariskt och alla mina kollegor som var med har sagt att det var en väldigt rolig och lärorik dag. Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar er mer än gärna till andra!

Vi kommer tillbaka – och vi kommer rekommendera er vidare!
Barnen var helt imponerade!
Tack

Spännande, roligt och utmanande aktivitet att utföra tillsammans i olika åldrar. I vårt fall var åldrarna från 12 år till 49 år. Vi hade riktigt roligt och en mycket bra och trevlig instruktör. Tack Erik!.

Superfin upplevelse och mycket proffsig guidning av Viktor som kunde peppa alla på rätt sätt.
Jättefint läger och bastun var fantastisk.
Vi är jättenöjda!

Väldigt kul (men även lite läskig) aktivitet. Instruktören var fantastisk och fick oss att känna oss trygga trots lite svindel och höjdrädsla. Rekommenderar varmt!

instruktören var superproffsig och trevlig! Hon kunde hantera en energisk grupp nioåringar på ett imponerande sätt.

Mycket bra service från första mailkontakten till hejdå på plats. Vi kommer tillbaka!

Det var högre än vad jag hade förväntat mig. Fick visserligen info om att det var 16 m upp till banan, men 16 m är tydligen längre om man ser det uppifrån ett träd än från marken…
Var roligt att utmana sig själv. Alla i gruppen utmanade sig på olika sätt, bra att det gick att avbryta om man kände att inte ville fullfölja banan.

Vi tyckte allt var över förväntan. Vi fick ut mer än vad nog hade förväntat oss, både av konferens del (som var en bra kontrast mot våra vanliga, tråkiga konferensanläggningar) och utomhus aktiviteter (teambuilding och länken). Vi hade en väldigt bra instruktör genom hela dagen, mycket positivt!

Det var en toppendag! Jättebra i kåtan, bra samarbetsövning och ziplinan var superkul. Ni var också toppen! Alla nöjda.

Det var på alla sätt bra! Ingen press eller hets utan bara pepp.
Nu gjorde jag ändå inte hela Länken men kan absolut tänka mig att försöka igen en annan gång. Vår instruktör, som jag tyvärr inte minns vad hon hette, (den yngre tjejen) var lugn trygg och förklarade allt på ett bra sätt.

Fantastiskt trevlig upplevelse med proffsiga instruktörer som gjorde dagen till en riktig energiboost och härligt minne! Bästa kick-off jag varit på! Rekommenderas varmt.

En härlig eftermiddag med utmaningar och nya upplevelser. Mycket bra!

Mycket bra mottagande. Bra instruktörer. Det blev en toppendag!

Ni var fantastiska på alla sätt och vis och vi på Münchenbryggeriet är väldigt väldigt nöjda med allting.

Hej och tack för en toppen fm hos Er. Vi är supernöjda. Var alldeles lagom läskigt 🙂 Och tack Jonas för din proffsiga tydlighet och ditt lugn och pedagogiska sätt. Vi är så nöjda med dagen.

Hatten av till vår instruktör. Gjorde dagen till en succe, kunnig, pedagogisk och lugn. Mycket bra! (Bokning  17/8 ”Länken”)

Vi var på plats hos er och körde Unga Länken. Wow, fan så jäkla coolt det var å så uppskattat av våra 13-åriga tjejer. Jag själv med mina ledarkollegor höll på att dö men vi lyckades ta oss igenom den. Stor stor makalös eloge till ”guiden” Viktor, så sjukt jäkla bra med barnen och ett sånt lugn i kroppen, han fick tjejerna att lyssna och att våga. Jäkla ledarskap den mannen har och så avis jag blev.

Alla var så nöjda med aktiviteten, många sa att det var det roligaste de gjort!

Blev väldigt väl omhändertagna av Filippa och samtliga som gick banan hade superkul. Det var en svensexa och löpande resten av dagen kom kommentarer om hur jäkla kul det var med höghöjdarn. Kommer att rekommendera det varmt till alla jag känner.

Jag var mycket imponerad av allt vad ni gör! Väldig professionellt. Instruktörer var tydliga och stöttande. Tack för ett härligt och spännande äventyr!

Jag är jätte tacksam att vi hade möjlighet att komma på studiebesök igen. I ett litet snack med mina kursister efteråt så märkte jag att de uppskattade era banor och sättet ni jobbar på mycket.

Vi, och inte minst barnen, var mycket nöjda med kalaset på Unga länken i söndags! Det var mycket lyckat, trots att vädret inte var som vi hade hoppats på.

Vi vill även tacka Viktor speciellt, han var en toppenbra guide och hade fin hand med barnen och mycket tålamod!

Vår instruktör Mira var super.
Bastun och badet efter var verkligen pricken över i:et.
När vi trodde banan var slut så gjorde Mira det riktigt bra och överraskade min pappa som vi var där för att fira, med ziplinen som han fick åka två gånger.
Allt som allt en toppen upplevelse.

Mira var mkt duktig och tydlig gällande säkerhet och att det fanns möjlighet att genomföra banan utifrån egen förmåga. Jätteroligt att få testa detta hos er!

Mira var toppen! Vi hade en superbra upplevelse.

Jättetrevlig personal och väldigt kul aktivitet. Lägerplatsen där vi var efteråt var helt underbar! Jag hoppas att vi kommer komma till er igen!

Oerhört duktiga instruktörer. De va supertydliga och lugna!

Fantastikt trevlig och duktig instruktör som hittade flexibel lösning då vi var sena. Vi var supernöjda och fick mer tid än vi räknat med.
Vi gjorde detta som en företagsaktivitet för att knyta ihop gruppen och fira in sommaren.
Markbanan passade alla, oavsett fysisk form vilket var toppen.
Sen vildmarkslägret, maten, läget, kvällen – allt var MAGISKT verkligen! Vi hade dessutom sån tur med vädret så detta blev ett oförglömligt minne! Tack!

Tack för ett väl genomfört event. Kul att det finns aktiviteter som man kan komma tilbaks och göra vid ett annat tillfälle med. Vårt motto efter helgen har blivit:
We are an old family
We are a new family
We are the same family stronger than before!
Tack för allt.

Alla i gruppen tyckte instruktören var superbra och instruerade alla väldigt bra. Han (Viktor) mindes också allas namn vilket var extra roligt. Vi hade verkligen en toppendag hos er och som sagt, instruktören var suverän!

Victor var en fantastiskt bra instruktör som gjorde höghöjdsbanan till en väldigt rolig upplevelse! Han peppade och utmanade de som tyckte att det var roligt och var otroligt varm och stöttande för de som vara rädda. Imponerande också att han lärde sig allas namn!

Allt funkade utmärkt. Mycket trevligt och proffsigt bemötande, både mot barnen och medföljande vuxna. Barnen (3-klassare) tyckte teambuildingen var kul, men höghöjdsbanan var ”jättejättekul”. Campen är vackert belägen och det som behövdes och hade utlovats fanns på plats. Bra att man kan bestämma själv vilken ”servicenivå” man vill ha. Alla väldigt nöjda, dock inte särskilt mycket sömn..

Vi bokade Unga Länken till ett 10 årskalas och hade en jättefin upplevelse hos er och vi kan inte se att ni kan bli bättre på något!
Tjejerna hade jättekul och det hela blev superlyckat. Nivån var alldeles lagom och det var svårt att få tjejerna att sluta. Att det blev så bra var nog också mycket tack vare Bella, som var vår proffsiga instruktör.
Hon instruerade alla lugnt och fint och fanns sedan med där det behövdes och stöttade och pushade på ett jättebra sätt. Hon memorerade ALLAS namn och såg sedan till att alla hjälpte till där det behövdes genom korta och klara instruktioner: ”Elsas mamma, gå dit och ta emot barnen”, ”Claras mamma, kom hit” osv.
Proffsigt att kunna tillrättavisa när det behövdes samt pusha när det behövdes och kunna göra detta genom att pricka rätt på namnet. Det inger både respekt och tillit. Helt fantastiskt. Alla var imponerade av Bella.
Den här dagen blev väldigt lyckad. Tack.
Vi kommer snart tillbaka. = )

Super kul! Det kommer bli fler gångar hos er!!
Tack så mycket, /Philip

Jag genomförde inte banan men tittade på. Instruktören Bella var fantastisk. Vi pratade mkt om upplevelsen efteråt. Tack!

Annorlunda, rolig och utmanande upplevelse. Väldigt bra instruktörer. Verkade mycket kompetenta och lugna. Ingav stort förtroende.

Mycket bra! Tycker att instruktörerna var tydliga vilket ledde till att man kände sig extra trygg. Har inget negativt att skriva! 🙂

Det var super alltihop. Teamet var så nöjd. Maten var toppen!

Extrema Länken: Fantastisk upplevelse och en fantastisk instruktör! 10/10

Jonas var en fantastisk instruktör som peppade tjejerna i isande maj-kyla. Och att han lärde sig allas namn på ett kick är helt otroligt. Tack!

Mycket bra ordnat. Trygg genomgång, ingen stress och lagom med pepp från instruktörerna!

Länken passade vår grupp mycket bra. Även om det var ett par som inte gillade höjder var de mycket nöjda med aktiviteten i stort. Vi fick sedan en fantastisk upplevelse tillsammans med kocken med mycket god mat och härligt engagemang. Det blev en minnesvärd dag och kväll! Rekommenderas varmt!

Det märks att Äventyrsbanan vet vad de håller på med. Det märktes att alla moment är genomtänkta. Deras retorik och reflektion kopplade perfekt till det utvecklingsarbete vi gör på ProCori i samband med att vi växer.

En helt fantastisk bastu som ligger i en helt otrolig miljö. Kommer komma tillbaka.

Fantastiskt kul aktivitet för 10 glada 10-åringar.

Vi är mycket nöjda med upplevelsen på Äventyrsbanan, och alla i företaget hade otroligt roligt. Det var perfekt att kombinera Länken med Markbanan. Först fick man utmana sig själv (mycket läskigare än vi trodde att det skulle vara), och sen Markbanan som var en perfekt teambuilding-aktivitet. Stort tack för en perfekt kick-off dag!!

Proffsig och tydlig instruktör som pushade på ett bra sätt. Väldigt trevlig natur och supertrevligt med bastu, grill och bad!

Vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen. Proffisionellt och trevligt bemötande på utsatt tid och väldigt bra stöttnig under tiden! Tack!

Vi alla var supernöjda. Guiden (Viktor) var fantastisk och barnen (10 år) tyckte det var det roligaste kalaset de varit på! Tror att fler kommer att boka sitt kalas där!

Vi är nöjda med vårt besök hos er och ni var proffsiga! 🙂

Vi hade det fantastiskt roligt och utmanande dag hos er!
Nya och gamla medarbetare ”mötte” varandra med utmaningarna!
Så proffsiga instruktörer som coachade oss genom banorna!

Detta blir ett samtalsämne med många modiga upplevelser och möten i samtalen
hela året tror jag.

 

Vill tacka för idag. Blev ett mycket lyckat kalas med modiga och glada barn. Blev till sist 10 st. Vi uppskattade jättemycket instruktörerna som hjälpte barnen och gjorde detta till en härlig upplevelse för dem (och oss ;o)). Stort TACK!

Unga Länken: Jätterolig bana och fantastiska instruktörer! Vi kommer tillbaka!

Lugn o trevlig instruktör som kom med tips när vi önskade och lät oss annars prova oss fram.

Markbanan var helt fantastisk för gruppdynamiken. I efterhand hade vi nog satsat mer på denna än högbanan, trots att höghöjdssbanan var mäktig i sig. Maten var helt fantastisk! Långt över allas förväntan. Många pratade om maten efteråt. (bullen var dock väldigt torr) Serveringspersonalen var jätte trevlig!! Helt underbara! Suverränt att ni var så flexibla med sista minuten tillägg. Uppfattar er som väldigt tillmötesgående. Det enda vi har att notera är att konferens lokalen var väldigt liten för vår grupp, det var tur att vädret tillåte att vi kunde vara utomhus största delen!

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Vår guide Manne var fantastisk på så många sätt, bara det att han lärde sig namnen på oss och pushade oss genom våra aktiviteter med tålamod och ett stort leende på läpparna.
Allt var toppen, läget var underbart, aktiviteterna var utmanande, mat och frukosten var fantastisk. Vi kan inte begära mer.

Vistelsen hos er har fört vår grupp samman och det var målet med hela dagen.

Så tack till er som gjorde detta möjligt för oss 🙂

Vi hade så otroligt roligt och vill gärna komma tillbaka. Från det första mötet till slutet på det roliga, var helt fantastiskt.

Klass 9b var mkt nöjda med besöket. Eleverna har pratat om upplevelsen efteråt. Ett roligt minne för dem!

Superduktiga instruktörer!

Vi hade en jättefin upplevelse på Äventyrsbanan. Bella var en mycket bra instruktör, och alla kände sig trygga med hennes kompetens. Vi uppskattade verkligen att hon tog det på allvar samtidigt som hon var otroligt vänlig och gjorde tiden på banan rolig, även för de som inte vågade utföra aktiviteten.

Vi vill tacka så mycket för en fantastisk upplevelse och start på vår möhippa i lördags. Vi gick Länken kl9 och Leo var så tålmodig, peppande, personlig och fin med oss alla. Stor eloge till Leo.

Wow vilken upplevelse, och jösses vilken träningsvärk vi fick!
Trots tårar, skrik blandad med förtjusning och skräck är vi såå nöjda med upplevelsen.
Jag har fyllt i formuläret och vidarebefordrar det till mina kollegor också.

Må så gott och igen..tusen tack för en fantastisk upplevelse och superbra bemötande, stöttning och feedback!
TACK!

Hej.
Jag tror jag kan tala för hela gruppen när jag säger att vi var mycket nöjda. Själv visste jag inte riktigt exakt vad som väntade, men blev mycket positivt överraskad av upplevelsen. Vilken grej!!
Jag har redan rekomenderat era aktiviteter till vänner och kollegor.
Vi ses defenitivt igen!
Tusen tack!!

Allt var kanon! Vi återkommer med en ny bokning för annan grupp i augusti.

Generellt tyckte jag att hela dagen var väldigt lyckad, markbanan var mkt roligare och mer givande än jag trodde innan.

Teambuilding mobilt program
STORT tack för igår! Alla tyckte det var superkul och givande och pratade mycket om det under kvällen. Det var toppen!

Tack för en mycket trevlig kväll hos er. Vi kände oss väl omhändertagna.

Vi är alla mycket nöjda med vår eftermiddag/kväll hos er. Trevliga instruktörer, fin miljö och god mat.

Bra ledare som fångade upp hela gruppen och hjälpte dem som hade det svårt. Bidrog till härlig stämning på vår speciella dag.

Läget är supermysigt och bastun lätthanterad och fräsch. Personalen vid Äventyrsbanan var mycket trevliga och de svarade snabbt på mail och i telefon. Tack Äventyrsbanan!

Alla som deltog var mycket nöjda. Det bästa med banan var att den var krävande på en nivå som gjorde det möjligt för alla deltagare att ha kul men samtidigt verkligen kunna utmana sig själva. Den mer avancerade delen var mycket uppskattad av de få som vågade prova.

Vi är super nöjda med vår vistelse hos er. Kan inte komma på någonting som vi inte var nöjda med.

Vi hade en grym eftermiddag och kväll med höga länken och sedan bastu. Banan utmanade oss alla och var en häftig upplevelse som vi gärna gör om. Bastu och grillplats var superfint och bra organiserat, tack. för en grym dag./Linda

Stort tack för allt – vi är så nöjda med hela upplägget och kommer gärna tillbaka någon gång! Ni är proffs!

Vi var supernöjda, maten var så omsorgsfullt iordninggjord så vi var jätteglada,
Stort tack till er.

Härligt med väl uttänkta banor och inbakad äventyrspedagogik. Vi var där på studiebesök och blev bra bemötta och fick en mycket inspirerande föreläsning om företaget, äventyrspedagogik samt testa på banor och övningar. Härligt när ni verkar satsa mera på äventyrspedagogiken och inte bara tänka på att få in pengar!

Vi har en mycket bra bild av Äventyrsbanan. Det som våra blivande vildmarksguider specifikt får ut av att besöka er är er idé om äventyrspedagogik och hur ni förverkligar detta. I andra parker och upplevelsecenter är det mera kommersiell känsla – detta är ok i sig, men ger inte lika mycket för någon som ska arbeta utomhus med människor i grupp. Så tack än en gång för en givande dag, vildmarksguidelinjen Vigu , Finland

Amazing experience, a real challenge that when you overcome will give you the best feeling ever. Leo, our guide and instructor was awesome, so calm and took his time to make everyone feel secure. I’d recommend this to anyone

Markbanan var över förväntan!!

Vi hade en fantastiskt fin fredag hos er på Äventyrsbanan! Vi var mycket nöjda med besöket. Själva aktiviteten – Äventyrsbanan – var mycket uppskattad! Vänligt och professionellt bemötande från er! Fin och ändamålsenlig miljö med grillplatsen som vi kunde nyttja till samlingplats och lunch.

Superhäftig upplevelse, ett riktigt äventyr som gav adrenalinpåslag och utmaning. Det tummas inte på säkerheten, det uppskattas!

Perfekt aktivitet för en teambuildingdag med personalen. Några av dem ville inte upp på länken men tyckte det var kul att titta på. Vi som var upp i träden är supernöjda med vad vi klarade av. Flera av oss vill besöka äventyrsbanan igen.

VäldVäldigt trevlig och lugn instruktör, alla kände sig trygga. Fantastiskt fin och mysig miljö vid bastun!

Allt var underbart. Kocken ute i det fria var en grym upplevelese och miljön var outständing.

Fantastiskt rolig dag med jobbet, kommer komma tillbaka med familj och vänner.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er! Både jag och mina kollegor var supernöjda med allt och konstaterade bara att nästa år kör vi en svårare höghöjdsbana! Vi har inget att klaga på, till och med vädret var på vår sida! Tack för en fantastisk dag!

Otroligt bra och engagerade guider!

Jätteroligt, plus i kanten därför att jag upplevde att det passar alla oavsett förkunskaper etc.

Denna gången bastade vi bara. Rent och fint. Underbar omgivning.

Vår ledare Anita hade mycket bra kommentarer efter varje moment vi gjorde. Det var proffsigt!
Killen som tog hand om lunchen var mycket trevlig och lunchen god! Vi var supernöjda!

Jätteroliga timmar! Kanonbra instruktör som hade koll på alla och hjälpte oss var och en efter våra förmågor att våga lite extra. Tydlig med sina instruktioner.
Han glömde dock att presentera sig 😛
Bra toaletter. Bra med möjlighet att låsa in sina saker.
Vi som var med var alla jättenöjda =)
Bra system med bokningen. Det var väldigt smidigt denna ggn! Snabbt svar osv. Det är viktigt. Känns proffsigt.
Kul ställe. Ska absolut göras igen=)

Intruktören var väldigt duktig. Även när jag bokade var ni väldigt serviceminded och tillmötesgående. Fortsätt med ert trevliga bemötande.

En mycket positiv eftermiddag med härlig spänning och många skratt! Alla i personalen var supernöjda med aktiviteten!

Vi var där med tjejerna i fotbollslaget. En dag dom sent kommer glömma. Dom hade jätteroligt och vi blev väl omhändertagna.

Vi vill ge ett stort tack till Adrien som var mycket uppskattad av gänget. Han var inte bara proffsig utan hade hela tiden glimten i ögat vilket gjorde vår upplevelse hos er mycket positiv. Att han samtidigt lyckades peppa folk till att klara av banan gjorde det hela så mycket bättre!

Vi hade nog valt en lite för svår bana för oss, (Höga Länken), men er guide Adrien var helt fantastisk! Han peppade oss, och gjorde verkligen det hela till en suverän upplevelse!

Mycket bra mottagande, bra instruktioner vi återkommer gärna

Vi skulle vilja tacka så mycket för en superhäftig upplevelse. Vi är så glada att vi körde äventyrsbanan, det var både spännande, kändes seriöst och var en härlig miljö att vistas i. Stort tack till Jonas som var tålmodig och hjälpsam, en proffsig instruktör!

Alla deltagare tyckte det var jätteroligt och annorlunda mot andra kalas (detta var ett 10-års kalas). Flera utmanade sig själva.

Jätterolig upplevelse som jag varmt rekommenderar fler företag och privatpersoner att testa.

Vill bara tacka för igår. Teamet var mycket nöjda med alla delar av arrangemanget!!

Jag är mycket nöjd med kalaset. Alla barn växte flera meter med uppgiften. Överträffade mina redan höga förväntningar. Hälsar Kevins mamma.

Stort tack för en super trevlig em/kväll.
Tack till Olga som var en kalas duktig tjej att instruera och peppa, och Linda som fixade maten. Jätteroligt koncept med att äta det gröna som skogen har att erbjuda. Mycket uppskattat!

Allt var verkligen perfekt den här kvällen!

Våra elever tyckte det var jättekul. Fem av fem!

Varmaste tack för en superrolig dag på er fina bana! Otroligt välordnat från början till slut. Maddes självsäkra lugn tog oss runt och Linda lagade oss underbart god mat vid det mysiga lägret. Det här gör ni utomordentligt bra och vi är SÅ nöjda 🙂

Väldigt bra feedback från instruktörerna vad våra elever behöver förbättra. Vi är väldigt nöjda och tacksamma.

Supertrevlig och proffsig instruktör som utan problem gav alla instruktioner på engelska trots att vi inte föranmält detta. Alla i gruppen fick en umaning och många valde att gå hela banan vilket var kul. De som avbröt tidigare klarade ändå mer än de först trott. Blev verkligen lyckat!!!

Mycket fint och bra och för oss en annorlunda miljö för vår konferens. Samtliga var väldigt nöjda efter!

Professionellt, kompetent, trevligt, givande. Mycket bra! Och väldigt god mat!

En Fantastisk miljö och middag i vildmarkslägret.

Jag skulle rekommendera men också påtala att det var sjukt läskigt. Läskigare än vi alla trodde.

Vi hade en fantastisk dag med pojkar i fotbollslag Ängby IF. Allt gott till er och vi hoppas vi får anledning att återkomma. Linda

Det var jag som gick den lägre banan  och jag vill bara säga att jag är så höjdrädd att jag får svindel på 3 meters höjd och det här var något av det mest fantastiska jag gjort! Martin som gick med mig hela vägen var ett otroligt bra stöd och det gjorde så mycket. Tack för en fantastiskt bra upplevelse, jag lärde mig mycket och det gav mig väldigt mycket. Nästa gång blir det den höga banan.

Har bara positivt att säga – bra och duktiga guider som var instruktiva och peppande. Bra och tydlig information samt att alla i sällskapet var nöjda. Tack för allt!

Vi får alltid ett trevligt bemötande, ni tar er tid att gå igenom lugnt och metodiskt, ni är proffs på det ni gör!  All eloge till er !

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Vi trivdes enormt bra hos er och är väldigt tacksamma för att ni kunde vara så flexibla med både datum för bokningen och beträffande aktivitet. Stort tack för ett bra koncept!

Vi tyckte allt var väldigt professionellt och bra, grillplatsen som vi nyttjade var också väldigt fin. Två av barnen var rädda för höjden och då var instruktören ett jättebra stöd både för dem och för oss vuxna på marken. Vi kände oss trygga med hela aktiviteten.

Vi tyckte det var jätteroligt och utmanande för barnen. Flera av barnen vill åka dit igen och gå banan. Det är en fantastisk och utmanande teamaktivitet för både vuxna och barn. Jag har varit där vid tre tillfällen och varje gång har guiderna varit suveräna.

Vi är jättenöjda med besöket hos er och kommer mer än gärna tillbaka!

Fina, trevliga och förtroendeingivande instruktörer!

We had a fantastic day for Lukas’ 12th birthday on 13 September and our instructor was really great. She explained everything really well in English for the international group of children and they all really enjoyed themselves. We have already recommended Aventyrsbanan to other parents. Thanks very much!

Fantastisk upplevelse och grym instruktör. Vi ses snart igen! 🙂

Mycket uppskattat och ”bästa kalaset” var en del av kommentarerna. Ett bra äventyr!
Mycket bra med grillplatsen vid ungalänken.
Tack.

Vi hade en underbar vistelse hos er, alla var supernöjda och taggade.
Er professionalitet gjorde att vi kände oss trygga trots hisnande höjder.
Tack för en härlig kväll!

 

Vi hade en mycket bra konferens och är mycket nöjda med lokal och service. Jag har redan rekommenderat er till flera kollegor.

 

Barnen var så engagerade och tyckte att det var superkul och likaså vi vuxna. Vi kommer garanterat tillbaka

Det blev ett mycket lyckat kalas. Flickornas självförtroende ökade framför våra ögon. Vad häftigt!

En fantastisk upplevelse -alla som gjorde det kände att det var som att de hade vunnit ngt-starkare självkänsla
Härligt att få vara ute en hel dag och det är en så mäktig natur där

Alla barnen gick utanför sin bekvämlighetszon och kom runt banan! Alla var glada och lyckliga, lättade och uppfyllda av erfarenheten. Och vi föräldrar fick en underbar dag då vi fick titta på barnens äventyr i underbar höstsol.

I vår grupp fanns även min far på 68 år med så den är helt klart lämplig för alla som lever lite outside the box eller bara vill utvecklas som person.

Fantastiskt trevliga och hjälpsamma instruktörer

Mycket lyckad aktivitet för en skolklass. Alla 16 elever tyckte att det var toppen och ville gå banan igen :-)
Har redan rekommenderat er till andra klasser i skolan där barnen går.

Vi har tagit grupper av våra gymnasieelever till Äventyrsbanan under flera års tid. Aktiviteterna som erbjuds är enastående för teambuilding och grupperna har alltid väldigt roligt tillsammans samt att de testar sina egna gränser för vad de vågar. Personalen och miljön är fantastisk! Vi brukar avsluta med korvgrillning som är mycket smidig eftersom Äventyrsbanan har allt som behövs tex. ved, galler mm. på plats. Elever och lärare brukar lämna aktiviteten med ett leende på läpparna och de positiva effekterna för klasserna har vi nytta av hela året. Rekommenderas varmt!

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Even though some of our colleagues found the second part (high rope course) quite demanding and challenging, everybody really enjoyed the activities, nature and being outdoors. Thank you for this opportunity.

En väldigt rolig, bra och spännande kick off fick vi genom Äventyrsbanan. Professionellt bemötande, utmanande övningar, god mat och härlig miljö gjorde det till en toppenkväll för oss.

Tack, det var jättelyckat och hela teamet var så glada. Jag har även pratat med flera på kontoret som tyckte att det lät som en riktigt bra idé, så det kommer flera!

Äventyrsbanan var en lyckad aktivitet för alla som var med på vår kick-off eftersom det fanns olika nivåer att välja på. Alla fick en utmaning som passade dem och alla var mycket nöjda efteråt! Att tillsammans med kollegor utmana sig själv bidrog till en ökad gemenskap tack vare gruppens stöttning och heja-rop till varandra.

Jättefin bastu och bra anordnat! alla var väldigt nöjda”. Toppbetyg på aktiviteten och maten!