Höghöjdsbanor i Stockholm för företag

Att kliva utanför sin egen komfortzon tillsammans med andra ökar samhörigheten, eller som en chef sa, ”i pur förskräckelse kom vi väldigt nära varandra”! Vi har höghöjdsbanor på olika höjder och med olika svårigheter. Vi kan ta emot upp till ca 100 gäster samtidigt och våra erfarna guider är alltid med uppe i träden och coachar där det behövs. Vi hjälper er att välja rätt bana/banor när ni bokar.

Alla våra aktiviteter genomförs med professionell säkerhetsutrustning och välutbildade guider. Anläggningen håller den högsta europeiska säkerhetsstandarden och besiktigas flera gånger årligen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00 eller


Sanda


Svårighet: Grön/blå (lätt/ganska lätt)
Höjd: 1-8 meter
Antal utmaningar: 27
Deltagarvillkor: Maxvikt 115 kg, minimilängd 140 cm


Sanda består av två banor, korta och långa Sanda, som båda passar perfekt för deltagare som känner sig tveksamma inför höga höjder. Här börjar du nära marken och jobbar dig successivt uppåt. Det är enkelt att med guidens hjälp avbryta om du känner att det blir för jobbigt eller läskigt.


Mellanberg


Svårighet: Röd (medelsvår)
Höjd: 5-11 meter
Antal utmaningar: 14
Deltagarvillkor: Maxvikt 115 kg, minimilängd 150 cm


Mellansvår bana som börjar bekvämt uppför en trappa, vilket gör det möjligt att vänja sig med höjden. Sedan följer tre olika loopar där man själv bestämmer hur mycket man vill göra. Avslutas med en rolig ziplina ner till marken. En populär klassiker som passar de flesta!


Vreta


Svårighet: Röd (medelsvår)
Höjd: 1-13 meter
Antal utmaningar: 10 inklusive Långa Ziplinan
Deltagarvillkor:
Maxvikt 100 kg, minimilängd 150 cm


Vår nyaste bana, som inkluderar Långa Ziplinan. Ger totalt 10 utmaningar mellan träden med sammanlagt 350 meter åkning på ziplina. En rolig utmaning på upp till 13 meters höjd. En given klassiker!


Högmora


Svårighet: Svart (svår)
Höjd: 15-18 meter
Antal utmaningar: 12
Deltagarvillkor:
Maxvikt 115 kg, minimilängd 150 cm


Startar med vertikal klättring upp i ett träd till första plattformen på 16 meters höjd. Banan avslutas med ett nervkittlande kliv rakt ut i luften och nedfirning. Passar deltagare som vill ha hög utmaning och som är någorlunda fysiskt starka.

äventyrsbana i stockholm

Snörom


Svårighet: Svart+ (extra svår)
Höjd: 16-18 meter
Antal utmaningar: 7, med snabba ziplinan som bonus!
Deltagarvillkor:
Maxvikt 100 kg, minimilängd 150 cm


Den här banan har sju utmaningar och avslutas med Snabba Ziplinan. Den är med andra ord något kortare än Mellanberg och Högmora, men är både fysiskt och mentalt krävande. Passar er som vill ha en rejäl utmaning. En tuff bana med en fartfylld avslutning!


Långa ziplinan


Längd: 200 + 150 meter
Starthöjd: 12 meter
Hastighet:
ca 30 km/h
Deltagarvillkor:
Maxvikt 100 kg


En fristående aktivitet som bjuder på två långa ziplinor efter varandra. Utmaningen inleds med klättring upp till startplattformen. Sedan susar du iväg längs vajern och landar på en plattform 200 meter längre bort. Därefter följer en 150 meter lång ziplina som avslutas med landning på marken. Långa Ziplinan är både rolig och luftig.

Långa Ziplinan ingår numera i banan Vreta (se längre upp). Den går fortfarande att boka separat, men det blir självklart roligare med hela banan!


Snabba ziplinan


Längd: 100 meter
Starthöjd: 16 meter
Hastighet: ca 45 km/h
Deltagarvillkor:
Maxvikt 115 kg, minimilängd 150 cm


Stockholms snabbaste ziplina! Den första utmaningen är att ta sig upp till plattformen, då du klättrar upp längs trädstammen. Väl på plattformen är det dags att koppla på handtaget och snart flyger du fram genom skogen i en hastighet på uppemot 45 km/h.


MarkbananPåminner om en höghöjdsbana, men nära marken. Istället för rep att hålla sig i så har ni varandra. Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att tillsammans försöka ta sig framåt. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar för både kollegor och kompisgäng. Passar grupper med någorlunda god fysik. Går att boka som en separat aktivitet, men kombinera gärna med en höghöjdsbana.


Översiktskarta över våra höghöjdsbanor


 

Kontakta oss för offert:


e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan